Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، سریال «بدون شرح» این شب‌ها روی آنتن شبکه آی‌فیلم است و محمود بصیری نقش آقا منوچهر را بازی می‌کرد. مدت‌هاست که در هیچ فیلم، سریال و تله فیلم و حتی برنامه‌های زنده و تولیدی تلویزیونی هم دیده نمی‌شود. البته بازپخش سریال‌های پرمخاطب او علاوه بر «بدون شرح»، «آرایشگاه زیبا»، «هتل» و فیلم‌هایی سینمایی چون «مادر»، «دستفروش»، «زرد قناری» و «مهریه بی‌بی» کمی از دلتنگی‌هایمان را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اینکه کاراکتر کَرَم زبر و زرنگ «هتل» یا منوچهر تیز و بز «بدون شرح» حال کجاست و چه می‌کند سوال بسیاری است. حتی کسانی که ترجیح می‌دهند به جای پرس و جو و واگذاری نقش‌های مناسب و درخور شأن به چنین هنرمندان کاربلد و پیشکسوتی چون محمود بصیری، استوری و پست اینستاگرامی منتشر کنند یا هرازگاهی چند نقش کوتاه و بدون خاصیت پیشنهاد کنند.

البته خوب‌های دیگر سینما و تلویزیون همچون فتحعلی اویسی هم بیکار شده است. یا کار جدیدی از مرضیه برومند نمی‌بینیم. بازیگران و یا کارگردانانی که در جغرافیای‌شان چیزی به نام پسرعمو و پسرخاله نمی‌شناسند و در دامنه اندیشه‌هایشان فقط هنر حرف اول را می‌زند. اتفاقاً وقتی با این پیشکسوتان همچون فتحعلی اویسی هم در تلویزیون هم صحبت می‌شد همین نکته را می‌گفتند که نقش ماندگار اهمیت دارد که بازیگر از خودش به جا می‌گذارد. نقش یا کاراکتری که هیچ‌وقت از یاد مردم نمی‌رود؛ شاید هیچ‌گاه نقش محمود بصیری در «مهریه بی‌بی» یا «هتل»، «گل پامچال» و یا «هزاردستان» و «آرایشگاه زیبا» از خاطر کسی نرود.

یا فتحعلی اویسی که در آثار فیلمسازان مطرحی همچون داریوش مهرجویی، ناصر تقوایی، علی حاتمی و مسعود کیمیایی به ایفای نقش پرداخته و البته علی‌رغم بازیگری و کارگردانی در عرصه خوانندگی وارد شده و آهنگ «می‌زند باران به شیشه» او بارها از تلویزیون پخش شده است. با تمام این تفاسیر در حال حاضر خبری از فعالیت‌های تازه این هنرمند در دسترس نبوده و آخرین فعالیت او به بازی در مجموعه «معمای شاه» مربوط می‌شود که سال 95 روی آنتن تلویزیون رفت. امیدواریم هرچه زودتر او را در قاب تلویزیون یا روی پرده نقره‌ای ببینیم و از تجارب امثال او به عنوان پیشکسوتان عرصه هنر و هنرمندی بهره لازم برده شود.

محمود بصیری در پاسخ به سوال بر ماجرای ممنوع‌الکاری و کم‌کاری در دنیای بازیگری به این جمله بسنده کرد که:  «از هرکسی جلوی کار من را گرفت تشکر می‌کنم و خدا را شاکرم من در این برنامه‌ها و سریال‌ها بازی نکردم. الان 14 سال است که در تلویزیون و سینما کاری نداشته‌ام. خدا را شکر می‌کنم آبرویم در تلویزیونی که 51 سال در آن به ایفای نقش پرداختم، نرفت و هر سریالی را بازی نکردم؛ چند کار هم پیشنهاد شد و من بازی نکردم.»

البته این بازیگر پیشکسوت در نمایش هادی مرزبان روی صحنه رفت. تئاتر بنگاه تئاترال در سنگلج و تالار شهرزاد که نویسنده آن علی نصیریان بود با استقبال بی‌نظیر مخاطبین مواجه شد. در کنار محمود بصیری، ایرج راد، ‌مجید مظفری، سعید امیرسلیمانی، رسول نجفیان، فرزانه کابلی و داود فتحعلی بیگی حضور داشتند.     

این سوال مطرح می‌شود که چرا تهیه‌کنندگان امروز سراغ بازیگران کاربلد و پیشکسوتی که سال‌ها اندوخته هنری غنی دارند نمی‌روند؟ امروز جای امثال محمود بصیری، فتحعلی اویسی، غلامحسین لطفی و خیلی‌های دیگر در قاب تلویزیون و سینمای ما خالیست. قابی که آن‌ها سال‌ها برایش تلاش کرده‌اند و مردم با ایفای نقش‌های موثر و هنرمندانه‌شان خاطره‌ دارند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۷۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای گذشته اختلاف بین باشگاه تراکتور و چند برنامه تلویزیونی در شبکه استانی تبریز موسوم به تلویزیون سهند، بالا گرفته و حالا باشگاه تراکتور پاسخ این تلویزیون را داده و مدعی شده باتوجه به اینکه این شبکه در مورد سه مسئله «کیفیت پخش بازیهای تراکتور، حق پخش تلویزیونی و پخش سراسری بازیهای تراکتور» تلاش و پیگیری انجام نداده، نمی‌تواند مدعی دلسوزی برای این تیم باشد.

بیانیه تراکتور را بخوانید:

تراکتور ایامی سخت و گذری دشوار را گذراند و طبیعی است که همراه بودن مدعیان دلسوزی، در این مقاطع عیان می‌شوند. با عِلم به انتقادها و گلایه‌های به حقی که از سوی هواداران، رسانه‌ها و صفحات مجازی مطرح شد، باشگاه تراکتور همواره در مقابل تمامی آنان سر به احترام خم می‌کند؛ امّا رویکرد و رفتار رسانه ‌ملی (شعبه استانی) تأسف‌بار است.

سال‌هاست که حربه موج‌سواری برای بالا رفتن از دیوار هواداران پرشمار تراکتور دیگر کارساز نیست و بهتر است که عزیزان رسانه ملی (شعبه استانی) راه دیگری را برای پوشش ضعف‌های خود برگزینند.

مطالبه‌گری صرفاً به شعار نیست که عزیزان با دستاویز قرار دادن آن، از مسئولیت و تعهد بگریزند! حال که رسانه ملی(شعبه استانی) با دستاویز قرار دادن مطالبه‌ هواداران و از راه نخ نمای مزه‌ پراکنی مجریان و گزارشگران که صرفاً با تقلید کورکورانه‌ای از همتایان خود در رسانه ملی (شعبه مرکزی) کمر به تضعیف باشگاه تراکتور بسته‌اند، یکبار برای همیشه به سه مطالبه دیرین و مشترک باشگاه و هواداران تراکتور از رسانه ملی پاسخی روشن دهند!

- چه زمانی کیفیت پخش بازی‌های خانگی تراکتور، حداقل به سطح شعبه مرکز خواهد رسید و هواداران پیگیری بازی از طریق پخش زنده یک شبکه اجتماعی را به تماشای آن از شبکه سهند ترجیح نخواهند داد؟

- چرا بازی‌های تراکتور که هواداران فراوانی در اقصی نقاط کشور و دنیا دارد و به استناد آمارهای بین‌المللی جزو پُر هوادارترین تیم‌های آسیا است، از شبکه سراسری پخش نمی‌شود تا اکثریت آنان از تماشای بازی‌ تیم محبوب‌شان محروم نباشند؟

- و در نهایت مسئله حق پخش باشگاه‌ها چه زمانی حل خواهد شد؟ عایدی و درآمدی که بابت تبلیغات قبل و بعد از مسابقه فوتبال دریافت می‌کنید، کجاست؟ مگر روال آن نیست که ابتدا «حق» محقق گردد و سپس «مطالبه‌گری» صورت گیرد؟

چنین به نظر می‌رسد که رسانه شما بهترین دفاع را در حمله می‌بیند و با بهره‌گیری از عنوان نماینده افکار عمومی، در پی ورود به جزیی‌ترین تصمیمات باشگاه‌ها بوده و به بیانی سعی در پاکسازی از پایین دست دارد؛ از جمله این موارد، شفاف‌‌سازی در خصوص مسئله حق پخش است که طی سالیان متمادی ناقض اصول حرفه‌ای فوتبال کشورمان و همچنین موضوع بهبود کیفیت پخش مسابقات که عامل سرافکندگی است، اشاره کرد.

باشگاه تراکتور به پشتوانه هواداران میلیونی خود، رسانه‌ای فراگیرتر و پُرمخاطب‌تر در اختیار دارد و همه ما با هواداران زندگی می‌کنیم و در همین راستا کاملاً به مطالبه‌ آنان آگاهیم و باور داریم انتقاد و خواسته هواداران همواره حق مطلق است و ما به عنوان خادم، اهتمام بی‌دریغ در جهت بهبود شرایط موجود و برآورده ساختن خواسته هواداران در تمامی زمینه‌ها به کار خواهیم گرفت.

در پایان از مسئولان دور اندیش رسانه ملی دعوت می‌کنیم که ضمن جلوگیری از ماهیگیری برخی مجریان و گزارشگرانش از آب گِل‌‌آلود، در رسیدن به آنچه که شایسته و مطلوب هواداران و باشگاه بزرگ تراکتور است، اهتمام ورزند.

دیگر خبرها

  • ساعت پخش زنده بازی منچسترسیتی و ناتینگهام فارست از تلویزیون+ شبکه ۳ و آنلاین
  • لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آید
  • ساعت پخش زنده بازی تاتنهام و آرسنال‌ از تلویزیون+ شبکه ۳ و آنلاین
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و میلان‌ از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • ساعت پخش زنده بازی منچستر یونایتد و برنلی از تلویزیون+ شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • امام جمعه قم: از نیروی انتظامی و کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند تشکر می‌کنیم
  • ساعت پخش زنده بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک‌ از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین