Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@21:41:19 GMT

محمود بصیری کیست؟

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۹۲۸۸۲

به گزارش پارس نیوز، 

نام اصلی : محمود بصیری

متولد : 15 ادریبهشت 1326 انار

زمینه فعالیت : سینما ، تئاتر و تلویزیون

پیشه : بازیگر و کمدین

مدرک تحصیلی :

سالهای فعالیت : 1348 تاکنون

بیوگرافی کامل محمود بصیری

محمود بصیری متولد 15 ادریبهشت 1326 در انار، بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون است.او در شهرستان انار از توابع استان کرمان بدنیا آمد، از مکانیکی شروع کرد و به تئاتر و تلویزیون رسید،

 

مهاجرت به تهران

۴ ساله بودم که از شهر انار کرمان به یزد نقل مکان کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانواده‌ام مرا پیش خاله‌ هایم گذاشتند و خودشان به تهران آمدند و از ۴ سالگی بزرگ شده محله عباسی معروف به عباس خاکی تهران هستم و الان ۶۶ سال است که در این منطقه زندگی می‌ کنیم.

 

از مکانیکی تا بازیگری

حرفه اصلی من مکانیکی بود و از طریق ارتباطاتی که در این حرفه به وجود می‌آید با حاج حسین گیل (بازیگر) آشنا شدم. آن زمان یکی از کارگردان‌ های سینما از حاج حسین خواسته بود برای نقشی، به اصطلاح خودشان یک بچه پررو به او معرفی کند

حاج حسین هم من را معرفی کرد. آن موقع من ۱۶ سال بیشتر نداشتم اما آن نقش را در کافه جوری بازی کردم که همه انگشت به دهان ماندند اسم فیلم زن ها فرشته اند بود البته صحنه بازی من را آن موقع وزارت فرهنگ و هنر از فیلم بیرون آورد چون عقیده داشتند.

 

نخستین بازی تئاتر

نخستین کار او در تئاتر، بازی در نمایش «ترن شیکاگو» در سال ۱۳۴۳ در شهر تبریز بود. او فعالیت در سینما را از سال ۱۳۴۲ با نفش کوتاهی در فیلم «زنها فرشته‌اند» به کارگردانی «اسماعیل پورسعید» آغاز کرد.

شهرت

حضور من در آرایشگاه زیبا در سال 69 برایم شهرتی به همراه داشت که هنوز هم خیلی‌ ها مرا اصلان صدا می‌ کنند.

بازی او در مجموعه بدون شرح در سال 1381 در کنار بازیگرانی چون فتحعلی اویسی ، امیر جعفری و مریم سعادت چهره اش را دوباره برای نسل جدید به شهرت رساند.

وضعیت ازدواج و همسر محمود بصیری

او سالهاست که ازدواج کرده و یک فرزند دختر دارد.

 

دوچرخه سواری

من سال‌ هاست از دوچرخه برای رفت و آمد استفاده می کنم و در مسیرهای خیلی دور هم از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می کنم.

دوچرخه هم وسیله رفت و آمدم است و هم وسیله‌ ای برای ورزش شب‌ ها ساعت 12 و گاهی حتی دیرتر با دوچرخه در خیابان‌ های محله‌ ام دوچرخه‌ سواری می کنم و از سکوت شب و خلوتی خیابان‌ ها در آن ساعات لذت می برم.

خبر فوت محمود بصیری

متأسفانه این شایعات نه تنها برای من بلکه برای خیلی از هنرمندان محبوب کشورمان، از جمله اکبر عبدی، جمشید مشایخی و … ساخته شد. واقعاً نمی‌دانم به این افراد چه باید گفت فقط می‌دانم, این حرکتی زشت و ناپسند است. زمانی که در مورد شایعه فوتم اطلاع پیدا کردم , خودم به تمام فامیل و نزدیکانم زنگ زدم و گفتم «من حالم خوب بوده، نگران و ناراحت نباشید». بازیگر مجموعه «بانکی‌ها» بیان کرد: از طرفی خوشحالم که شایعه فوتم بهانه‌ای شد برای اینکه مردم بگویند, خدا رحمتش کند (با خنده) و از طرفی دیگر پیگیر این موضوع هستم و به طور حتم , آن شخص را پیدا می‌کنم.

 

تغذیه سالم

در کنار ورزش تلاش می‌کنم تغذیه سالمی هم داشته باشم. سال‌هاست سعی می‌کنم از غذاهای گیاهی استفاده کنم؛ مثلا در زمستان شلغم زیاد می‌خورم و با اینکه به خاطر مشکل دستم پوست کندن میوه برایم دشوار است و حتی همین موضوع تا سال‌ها مرا از میوه‌خواری دور نگه داشته بود اما به تازگی سعی می‌کنم در برنامه غذایی‌ام حتما از میوه‌های فصل استفاده کنم. مدت‌هاست گوشت و برنج را تقریبا از غذاهایم حذف کرده‌ام و شب‌ها شام نمی‌خورم.

 

ممنوع الکاری

به‌خاطر کار تبلیغاتی در تلویزیون به نوعی ممنوع‌الکار شوم و سه سال خانه‌نشین شدم. پس از آن هم ماجراهای ریاست‌جمهوری و شباهت من با رئیس‌جمهور سابق پیش آمد و من به شکل غیر رسمی ممنوع‌الکار شدم. هرکس از دوستان فیلمساز یا تهیه‌کننده در آن مدت فیلمنامه یا طرحی را برای بازی در اختیارم می‌گذاشت که همه‌شان را هم هنوز در خانه دارم و صحبت‌هایی می‌شد اما همه‌شان می‌رفتند و دیگر پشت سرشان را هم نگاه نمی‌کردند.

 

دوستان خوب و با معرفت

در تمام سال‌ های زندگی‌ ام هیچ‌ کس به اندازه آقای داوود رشیدی و خانم عزیزشان احترام برومند به من محبت نکردند این بانو حتی وقتی که بیمار می‌ شدم برایم غذا تهیه می‌ کرد و می‌ فرستاد.

 

تلفن همراه و موبایل ندارم!

هرگز از تلفن همراه یا همان موبایل استفاده نکرده‌ام و هنوز هم موبایل ندارم. حوصله استفاده از این وسیله را ندارم ضمن اینکه شنیده‌ام امواج موبایل بیماری‌زاست و برای گوش و مغز زیان دارد حتی شنیده‌ام اگر موبایل را در جیب بگذارید ممکن است به کلیه‌ها آسیب برساند. من نمی‌دانم این حرف‌ها تا چه حد از نظر علمی صحت دارد اما ترجیح می‌دهم از موبایل استفاده نکنم.

 

الگو در بازیگری

الگو و کتاب من مردم هستند.

هنر در مردم است. اگر با دقت زندگی مردم را ببینیم، متوجه می‌شویم که همه دارند بازی می‌کنند. بهترین دانشگاه برای بازیگری زندگی مردم است.

 

فیلمشناسی

سینما

دارا و ندار (۱۳۷۸)

کمیته مجازات (۱۳۷۷)

شب روباه (۱۳۷۵)

فصل پنجم (۱۳۷۵)

روز دیدار (۱۳۷۴)

الو! الو! من جوجوام (۱۳۷۳)

حالا چه شود! (۱۳۷۳)

شریک زندگی (۱۳۷۳)

مهریه بی‌بی (۱۳۷۳)

پاییز بلند (۱۳۷۲)

چهارشنبه عزیز (۱۳۷۱)

خسوف (۱۳۷۱)

مجسمه (۱۳۷۱)

مجنون (۱۳۶۹)

دو سرنوشت (۱۳۶۸)

مادر (۱۳۶۸)

ارثیه (۱۳۶۷)

زرد قناری (۱۳۶۷)

گراند سینما (۱۳۶۷)

جمیل (۱۳۶۶)

دستفروش (اپیزود اول و دوم) (۱۳۶۵)

گل‌های داوودی (۱۳۶۳)

دادشاه (۱۳۶۲)

از فریاد تا ترور (۱۳۵۹)

طلوع انفجار (۱۳۵۹)

ماجراهای علاءالدین و چراغ جادو (۱۳۵۷)

سوته‌دلان (۱۳۵۶)

شارلوت به بازارچه می‌آید (۱۳۵۶)

مرثیه (۱۳۵۶)

خشم و خون (۱۳۵۳)

خروس (۱۳۵۲)

مردی در طوفان (۱۳۵۱)

پل (۱۳۵۰)

زنها فرشته‌اند (۱۳۴۲)

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تئاتر تغذیه تلویزیون حمل و نقل عمومی موبایل محمود بصیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • مارتین آنسلمی در مسیر موفقیت؛ بیلسای بعدی آرژانتین کیست؟
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • سایه یک زن مرموز بر تیم سپاهان؛ شیدا مقصودلو کیست و چه نسبتی با ژوزه مورایس دارد؟
  • علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید